Ergüney muhtarlarla buluştu

ETSO Başkan Adayı Zafer Ergüney, STK turları kapsamında Erzurum Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

admin
admin
23 Ekim 2017 Pazartesi 12:37
Ergüney muhtarlarla buluştu

Dernek Başkanı Cemal Korkmaz’la görüşen Ergüney, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu söyledi. Erzurum’un ekonomisine destek sağlamak için ETSO’ya başkan adayı olduğunu söyleyen Ergüney, “Hiç ayrım yapmadan tüm STK’larımızı ziyaret ediyorum. Şehit aileleri ve Muharip Gaziler Derneği’nin ardından bugünkü durağımızda Erzurum Muhtarlar Derneği oldu. Değerli başkanımız Cemal Korkmaz ve diğer muhtar arkadaşlarımızla istişarede bulunmak istedik” dedi.

Her fırsatta şehirlerin gelişmesinde birlik ve beraberliğin önemine değindiğini de ifade eden Ergüney, “Hepimizin amacı Erzurum’u kalkındırmak, bu kadim şehri bir adım ileri taşımak. Bunda herkes gibi değerli muhtarlarımızda söz sahibi. Onun için buradayım. Muhtarlarımızın fikir ve düşünceleri benim için çok önemli” diye konuştu.

Ziyarette Zafer Ergüney’e İşadamı Uğur Orhun’da eşlik etti.

Erzurum muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz’da Ergüney’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumOSBOrganize Sanayi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.