ERGİM’DEN TANIŞMA TOPLANTISI

Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM), basın mensuplarıyla bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

admin
admin
04 Mayıs 2016 Çarşamba 13:24
ERGİM’DEN TANIŞMA TOPLANTISI
Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM), basın mensuplarıyla bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi. 

Özel bir lokantada düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına ERGİM Başkanı Kaan Alparslan Çakır, Başkan Yardımcısı Ömer Eşrefoğlu ve ERGİM yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kuruluş amaçlarını açıklayan Başkan Kaan Alparslan Çakır, “Erzurum gibi tarihi yüzyıllar öncesine dayanan kadim şehrimizde önemli gelişmelere imza atan sivil toplum kuruluşları bulunmaktadır. Çorbada bizim de tuzumuz olsun düşüncesiyle memleketimiz için çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren genç işadamları olarak bir araya gerelek Erzurum Genç İş Adamları Meclisi’ni kurduk. ERGİM olarak baştaki amacımız genç girişimcilerin sesi olmak ve girişimcilerimizi iş dünyasına tanıtmaktır. Erzurum’un ekonomik gücünü ve üretim potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ulusal ve uluslararası ekonomik politikaların oluşturulmasına, bölgedeki coğrafı ve stratejik gücü ön plana çıkarmak suretiyle tanıtımına katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

Dayanışma içerisinde projeler üreteceklerini ifade eden Çakır, “ERGİM olarak biz de bu manada şehrimizin ekonomik gelişimini hızlı ve sürekli kılma adına projeler geliştirmeyi, şehirdeki dinamikleri harekete geçirmeyi ve diğer tüm STK’larla işbirliği halinde olarak tam bir dayanışma örneği sergilemeyi arzu etmekteyiz. Tüm sektörlerin temsil edildiği bir çatı olması için büyük önem gösterdiğimiz meclisimiz, çalışmalarını bu yönde yürütecek, iş dünyasındaki en genç, en calı ve en dinamik sivil toplum kuruluşlarından birisi haline gelecektir” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 04.05.2016 22:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.