ERGİM’DEN MEVLİDE DAVET

Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da hain saldırı sonucu şehit düşen kahramanlarımız için ve Halep’te yaşanan insanlık dramı için önümüzdeki Cuma günü akşam namazına müteakip Lalapaşa Camii’nde verecekleri mevlide tüm Erzurum halkını davet etti.

admin
admin
15 Aralık 2016 Perşembe 07:14
ERGİM’DEN MEVLİDE DAVET
Son bir haftadır insanları derinden yaralayan olaylar yüzünden ERGİM, 16 Aralık Cuma günü mevlit programı düzenledi. Düzenlenen mevlit programı hakkında bilgiler veren ERGİM Başkanı Çakır, hain terör örgütünün Beşiktaş’taki saldırısında şehit düşen polislerimizin derin acısının yüreklerinde sürdüğünü belirterek, şehit düşen polislerimiz ve sivil vatandaşlar için ve ayrıca Halep’te yaşanan insanlık dramı için önümüzdeki Cuma günü Lalapaşa Camii’nde akşam namazına müteakip mevlit programı düzenleyeceklerini ifade etti. Programa tüm Erzurumluları davet ettiklerini kaydeden Çakır, “İstanbul’da yaşanan olaylarda hayatını kaybeden şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Onlar peygamberlikten sonraki en yüksek mertebeye ulaştılar. Terör örgütü ise her zamanki hainliğini yaptı. Şimdi ise bize düşen bu hain saldırı sonucu şehit düşen kahramanlarımızın ardından Kuran okumak ve dua etmektir. Bu anlamda düzenleyeceğimiz mevlit programına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.