ERGİM’DEN DERGİ ATAĞI

Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM), genç girişimciler için ERGİM adı altında dergi çıkartmaya hazırlanıyor.

admin
admin
10 Ağustos 2016 Çarşamba 00:41
ERGİM’DEN DERGİ ATAĞI
Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM), genç girişimciler için ERGİM adı altında dergi çıkartmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde ilk sayısını yayınlayacak olan ERGİM, içerik olarak Erzurum’un ekonomisini ve Erzurum’daki genç girişimcilerin hikâyelerine yer verecek.
Kısa bir süre önce kurulan ve başarılı işlerin altına imza atan ERGİM, yine ses getirecek bir çalışma için hazırlanıyor. Erzurum’daki genç girişimcilerin hikayelerini, Erzurum ekonomisini ve genç girişimcilerin merak ettiği soruların cevaplarının yer aldığı bir dergi çıkarmaya hazırlanan ERGİM, ilk sayısını önümüzdeki günlerde çıkarmayı planlanıyor.
Dergi hakkında bilgiler veren ERGİM Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, çıkarılacak olan derginin genel itibariyle genç girişimcilere bir rehber olacak nitelikte olacağını ifade etti.
Derginin her sayısında Erzurum’daki ve Türkiye’deki genç girişimcilerin hikayelerini anlatmaya çalışacaklarını söyleyen Çakır, “Çıkaracağımız derginin içeriğinde genç girişimci arkadaşlarımızın hikayelerinin yanında bir de aklında bin bir soru olan genç girişimci arkadaşlarımızın sorularına cevap bulmaya çalışacağız. Bunun yanı sıra şuan mevcut Erzurum ekonomisi hakkında haberlerimiz ve röportajlarımız olacak. Erzurum’un daha güçlenmesi için dergi yoluyla çözüm aramaya çalışacağız. Dergimizi başta Ankara, İstanbul’a ve diğer illerimize göndereceğiz. Dergimiz hemen hemen tamam. Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Okurlarımızı, genç girişimci ruhlarını kabartacak bir dergi bekliyor.” şeklinde konuştu. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.