ERGİM’DEN “ÇOK GÜZEL HAREKETLER”

Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM), Atatürk Üniversitesi’nde düzenlediği “Sosyal Medya Fenomenleri” programıyla bir daha dikkatleri üzerine çekti.

admin
admin
07 Kasım 2016 Pazartesi 11:06
ERGİM’DEN “ÇOK GÜZEL HAREKETLER”
Düzenlenen programa büyük bir ilgi duyulurken, yer bulamayan çok sayıda öğrenci yerlerde oturarak programı izlemeyi sürdürdü.
ERGİM Üniversite-Gençlik Kolları’nın Atatürk Üniversitesi Nenehatun Kültür Merkezi’nde düzenlediği programa sosyal medyada yüz binlerce takipçisi olan Metin Saygın, Mehmet Ercan, Veysel Zaloğlu, Reşat Hacı Ahmetoğlu, Nalet Bebe gibi fenomen isimler katıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği programda öğrenciler, dolu dolu eğlenirken bir takım sürprizlerde yaşandı. Mehmet Ercan’ın müthiş şiir dinletisinden sonra sahneye çıkan, sosyal medya fenomenleri öğrencilerden teker teker soru alarak cevaplamaya çalıştılar. Programın ilerleyen bölümlerinde sürpriz bir şekilde Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı da programa katıldı. Öğrencilere kısa bir konuşma yapan Ilıcalı, sosyal medyada takipçilerinin zayıf olduğunu, bundan sonra kendisini takip edecek kişiler arasında beş öğrenciyi Survivor’a göndereceğini belirtti.
Programın sonlarına doğru ise sesiyle yüz binlerce kişiyi kendisine hayran bıraktıran Rıdvan Adede ve ekibi sürpriz yaparak sahneye çıktı. Öğrencilerle beraber şarkı seslendirildikten sonra program biterken, programa katılan öğrenciler sosyal medya fenomenleriyle hatıra fotoğrafı çektirmek için yarıştı.
Program hakkında bilgiler veren ERGİM Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, programa katılım gösteren herkese teşekkür etti. Bu program vasıtasıyla ERGİM Üniversite-Gençlik Kolları’nı öğrencilere tanıtan Çakır, ilerleyen dönemlerde Erzurum’da ve Atatürk Üniversitesi’nde kültürel, sosyal ve eğlence programları düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti. Bunun sadece bir başlangıç olduğunu kaydeden Çakır, ERGİM’in üniversite öğrencileri için sürprizlerinin devam edeceğini belirtti. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.