ERGİM YENİDEN ÇAKIR'A EMANET

Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) 1. Olağan Kongresi, "Bir gençlik geliyor" şiarıyla Erzurum'da yapıldı.

admin
admin
22 Ekim 2016 Cumartesi 16:39
ERGİM YENİDEN ÇAKIR'A EMANET
Kongreye tek başkan adayı olarak giren Başkan Kağan Alparslan Çakır, üyelerin hepsinden oy alarak başkanlık görevini 3 yıl daha sürdürmeye hak kazandı.
ERGİM Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden seçilen Başkan Çakır, "20 Ekim 2016 tarihli ERGİM 1. Olağan Kongresini alnımızın akıyla tamamladık. ERGİM yönetim kurulu ve üyelerinin çoğunluğu ile alınan karar ve oylar neticesinde ikinci kez başkan olarak seçildim. Bu süreçte yanımda olan olmayan, destek olan olmayan herkese teşekkür ederim. Yönetim kurulumuzdaki diğer üyelerimiz birkaç gün içerisinde belirlenip, paylaşılacaktır. Herkes bilsin ki; fikri hür, vicdanı hür, Erzurum sevdalısı bir gençlik geliyor. ERGİM olarak en kısa sürede tekrar faaliyetlerimize başlayıp, Erzurum'u kalkındırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.