ERGİM'DEN “SON İSTİKLAL SAVAŞI” KONFERANSINA DAVET

15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyetinin Rejimine Ve Necip milletine yapılan hain darbe girişimi sonrasında yurdun çeşitli yerlerinde 15 Temmuz konulu konferanslarına bir yenisi daha ekleniyor.

admin
admin
14 Ocak 2017 Cumartesi 01:42
ERGİM'DEN “SON İSTİKLAL SAVAŞI” KONFERANSINA DAVET
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve ERGİM ortak proje kapsamında 15 Ocak tarihinde Erzurum Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Gösteri Merkezinde düzenlenecek olan programa, 15 Temmuz akşamı vatan aşkı ile köprüye gidenleri kamyonetiyle taşıyan Şerif'e BOZ, Tankların altına yatarak vücudunu siper eden Gazi Sabri Ünal ve Metin Doğan katılacak.
ERGİM Başkanı Kağan Alparslan Çakır, "Yüce Milletimizin Çanakkale’den sonra vermiş olduğu Son İstiklal Savaşı mücadelesi için şehrimizde böyle bir programın milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek açısından önemli olduğunu düşündük. Gelecek nesillerimize bu yapılan hain darbe girişimini daha iyi aktarmamız için bu tarz programların aralıklarla yapılması gerektiğini düşünüyorum. Erzurum halkını bu anlamlı programa davet ediyorum. Her daim STK'ların ve biz gençlerin yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'e bu programda vermiş olduğu desteklerden ötürü de teşekkürlerimi sunuyorum " diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 14.01.2017 01:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.