ERGAZ BLUEPET’İN BASIN DANIŞMANI KENAN GÜLERCİ OLDU

Enerji sektöründe, Erzurum’un köklü ve güvenilir firması olan Ergaz, Bluepet markasıyla girdiği akaryakıt sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

30 Ağustos 2014 Cumartesi 13:02
ERGAZ BLUEPET’İN BASIN DANIŞMANI KENAN GÜLERCİ OLDU
Her geçen gün akaryakıt istasyon sayısını artırırken, sosyal hayattan spora, bir çok alanda etkin bir şekilde yer alan şirket, basın ilişkilerini sektörde saygınlığıyla bilinen Basın Danışmanı Kenan Gülerci ile anlaştı.

Medya sektöründe Rota Medya Hizmetleri bünyesinde Kartal Gazetesi, Kadıköy Gazetesi ve Erzurum Haber Gazetesini yayınlamakta olan Kenan Gülerci, ekip çalışması ruhuyla aynı zamanda kurumlara ve sanatçılara basın danışmanlık hizmeti veriyor.

Ergaz Bluepet Genel Müdürü Ebubekir Yağız ile Basın Danışmanlık Sözleşmesini imzalayan Gülerci, Erzurum’un güvenilir firması olan Ergaz Bluepet’e basın danışmanlığı hizmeti vermekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 30.08.2014 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.