ER-VAK’TAN ÖZOĞLU PAŞA’YA ZİYARET

Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Bşk. Erdal Güzel ve yönetim kurulu üyeleri 9.Kolordu ve Garnizon Komutanlığına atanan Tümgeneral Mehmet Özoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

admin
admin
12 Ağustos 2016 Cuma 20:07
ER-VAK’TAN ÖZOĞLU PAŞA’YA ZİYARET
Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Bşk. Erdal Güzel ve yönetim kurulu üyeleri 9.Kolordu ve Garnizon Komutanlığına atanan Tümgeneral Mehmet Özoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Yeni görevinde Tümgeneral Mehmet Özoğlu’na başarılar dileyen ER-VAK Bşk. Erdal Güzel, 15 Temmuz’da yaşanan alçakça girişimi tertipleyen bir avuç ihanet çetesinin şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerini temsil etmediklerini belirterek, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Türk Milleti’nin göz bebeği olduğunu ve peygamber ocağı olarak bilindiğini hatırlattı.
Güzel, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin itibarını zedelemeye yönelik tertiplerin tutmayacağını bu düşünce içerisinde olanların dün olduğu gibi bu günde mahcup ve mağlup olacaklarını ifade etti.
Güzel, Erzurum’un defalarca düşman işgaline uğradığını bu yüzden dolayı dadaşların silahlı kuvvetlerin önemini çok iyi bildiğini her zaman onun yanında olduklarını belirtti.
15 Temmuz darbe girişiminin ülkeyi uçurumun kenarından döndürdüğünü, bu tehlikenin Mili İrade sayesinde bertaraf edildiğini, bu hain saldırının asker, polis, vatandaş birlikteliği ile aşıldığını, sağlanan dayanışmanın gelecek için ümit verici bir gelişme olduğunu bu ruhun canlı tutulması gerektiğini sözlerine ekledi.
Güzel. Uzun yıllardan beri Türk Silahlı Kuvvetleri’nin imajını sarsmak için uğraşıldığın belirterek askeri birliklerin önlerine çekilen çöp arabalarının şık olmadığını ve bunu tasvip etmediklerini söyledi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzurum’un, cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehir ünvanını taşıdığını,23 Temmuz Erzurum Kongresi’nde alınan kararların bu günde iyi değerlendirilmesi gerektiğini, görevlerinin Türk Milleti’nin emrinde ve onun hizmetinde olduğunu, Erzurumluların Aziziye Savaşı ile ordu millet dayanışmasının en güzel örneğini verdiklerini hatırlatarak ER-VAK yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Görüşmede Başkan Erdal Güzel, Tümgeneral Mehmet Özoğlu’na, ER-VAK yayınlarından hediye etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.