ENGELLERİ AŞAMADILAR

Sakatlar haftası dolayısıyla düzenlenen programa katılmak için Atatürk anıtına tekerlekli sandalyeyle gelen engelliler, programın düzenleneceği yere çıkamadılar.

11 Mayıs 2011 Çarşamba 09:56
ENGELLERİ AŞAMADILAR
10-16 Mayıs Sakatlar Haftası dolayısıyla Havuzbaşı Atatürk Anıtı'nda program düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından konuşmalar yapılarak engellilerin günlük yaşamındaki sıkıntılar hakkında bilgi verildi. Programın düzenleneceği yere tekerlekli sandalyeyle gelen Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Sadullah Efe de engelli yolu olmadığı için arkadaşlarının yardımıyla programın yapılacağı yere çıkabildi.
Arkadaşlarını yardımıyla güçlükle programın yapılacağı yere çıkabilen Efe, "Engellilerin günlük yaşamlarında karşılaşmış oldukları sorunları her programda dile getiriyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olsun, 16 Mayıs sakatlar haftası olsun bu haftada biz her zaman Atatürk Anıtına çelenk koyarken bu tür eziyetleri çekiyoruz. Özellikle akülü sandalyeler ve tekerlikli sandalyeleri sürekli kullanmak zorunda olan arkadaşlarımızın gelip burada bir kenarda beklemeleri bizi ayrıca üzüyor" diye konuştu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ENGELLERİ AŞAMADILAR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.