EMNİYET MÜDÜRÜNE HAİN PUSU: 2 ŞEHİT

Bingöl'de Emniyet Müdürü Atalay Ülker ve beraberindekilere silahlı saldırı düzenlendi.

10 Ekim 2014 Cuma 00:29
EMNİYET MÜDÜRÜNE HAİN PUSU: 2 ŞEHİT
Bingöl'de silahlı saldırıya uğrayan Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit oldu, Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile polis memuru Uğur Atlı yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Bingöl'ün Yenişehir Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen Emniyet Müdürü Atalay Ürker, Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin, Komiser Hüseyin Hatipoğlu ve koruma polisi Uğur Atlı, bölgeden geçen bir araç içindekilerin silahlı saldırısına uğradı.
Silahlı saldırıda Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve koruma polis memuru Uğur Atlı yaralanırken, Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile Komiser Hüseyin Hatipoğlu ise olay yerinde şehit oldu.
Bölgeye gelen polis ekipleri olay ile ilgili geniş güvenlik önlemi alırken, ambulanslarla yaralılar Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay ile ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Editör

Son Güncelleme: 11.10.2014 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.