EMEKLİ OLAN İMAMLARA DİVA-SEN’DEN PLAKET

Oltu İmamlar mutat toplantısında Tüm-Memur-Sen Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve Diva-Sen Erzurum İl Başkanı Osman Temel, emekli olan imamlara plaket verdi.

admin
admin
15 Şubat 2017 Çarşamba 22:54
EMEKLİ OLAN İMAMLARA DİVA-SEN’DEN PLAKET

Oltu Aslanpaşa Camii’nde toplanan Oltu Müftülüğü personeli aylık mutat toplantısına katılan Diva-Sen Erzurum İl Başkanı Osman Temel, emekli olan Nizamettin Macit’e plaketini verirken, daha önce emekli olan Kur’an kursu hocası Fikri Taş adına plaketi Oltu Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan Dursun Bütün’e takdim etti. Oltu Müftülüğü ve Diva-Sen Oltu İlçe Temsilcisi İsa Çalışkan da, emekli olan imamlara birer plaket takdim etti.

Plaket takdiminin ardından bir konuşma yapan Osman Temel, “Oltu İlçe Müftümüz Ahmet Hoca benim sınıf arkadaşımdı. Oltu Müftülüğü herkese nasip olmaz. Rabbim inşallah hepimizi görevimize layık olmayı nasip eylesin. Biz bu STK’yı kurarken hep şu duayı ettik: ‘Allah’ım bu STK senin dinine ve ülkemize hizmet edecekse bizim yolumuz aç, şahsi çıkarlarımız ön plana çıkacaksa bizi başladığımız yerde bitir’ şeklinde duayla başladık. Üyemiz olan arkadaşlarımızı mutlaka plaket vererek emekli edeceğiz diye söz verdik. Emekli olan imam arkadaşlarımızın hiçbirisinin diyanette çalıştığını belgeleyecek belgesi olmadığından, ileride torunlarına ‘bakın bende diyanetten emekli oldum’ diyebilmesi adına böyle bir plaket hazırlayarak kendilerine takdim ettik. Burada çalışan arkadaşlarımızın hepsi birer takdir veya teşekkür belgesine layıktır. Bende bir imam kardeşiniz olarak çok şanslıyım. Dünyaya bir daha gelsem Allah şahittir yine imam olmak isterdim. Emekli olan imamlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarını Allah yolunda harcamalarını diliyorum” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Oltu İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan ise, “Görevini layıkıyla yapıp emekli olan personelimizden Allah razı olsun. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını dilerim” dedi.

Bu arada, Oltu Din Görevlileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Oltu Yolboyu Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği adına Yolboyu İmamı Hakkı Çalışkan’a yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı bir plaket vererek, caminin yapımını kısa sürede tamamladığı için teşekkür etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.