ELEKTRİKÇİLER VE ELEKTRONİKÇİLER FEDERASYONU'NDAN ARAS EDAŞ’A ZIYARET

Merkezi Ankara’da bulunan Elektrikçiler ve Elektronikçiler Federasyonu Başkanı Osman Yeşilyurt beraberindeki heyetle Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş’ı makamında ziyaret etti.

31 Mart 2015 Salı 10:17
ELEKTRİKÇİLER VE ELEKTRONİKÇİLER FEDERASYONU'NDAN ARAS EDAŞ’A ZIYARET
Ziyarette Elektrikçiler ve Elektronikçiler oda başkanlarından; Erzincan Oda Başkanı Oral Sarioğlu, Kars Oda Başkanı Metin İzkübarlas, Aydin Söke Elektrikçiler Odası Başkanı Yalçın Pektaşoğlu, Erzurum Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhsin Çağlar, Denizli Elektrikçiler Odası Başkanı Cavit Aydemir hazır bulundu.

Elektrikçiler ve Elektronikçiler Federasyon Başkanı Osman Yeşilyurt, Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş'ı uzun yıllardır sektörden tanıdıklarını, çözüm odaklı çalışmalarını bildiklerini ifade ederek, Aras EDAŞ'a atanmasından duydukları memnuniyeti ve bundan sonra Aras’taki sorunlarında kısa sürede çözüme kavuşacağına inandıklarını söyledi.

Fikret Akbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Elektrikçiler esnafı bizim için çok önemlidir. Onları; bizim dışarda çalışan kadrolarımız olarak görürüz. Sahadaki çözümleri birlikte planlamalı birlikte başarmalıyız. Bu nedenle bundan sonraki süreçte çalışmalarımızı eşgüdüm içinde yapacağız.” diyerek birlik beraberlik vurgusuna değindi.

Editör

Son Güncelleme: 31.03.2015 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.