EĞİLMEZ: GEZ KAVŞAĞI’NA İVEDİLİKLE EL ATILMALI

Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği (ŞEHİRDER) Başkanı Vedat Eğilmez, şehirdeki hemen hemen tüm toplu taşıma araçlarının güzergâhında olan Gez kavşağının aynı zamanda eski çevreyolu üzerinde olması nedeniyle Sanayi tarafına giden ağır vasıtaların da kullandığına dikkat çekerek kavşaktaki yaya ve araç yoğunluğunun bir an evvel yapılacak düzenlemeyle azaltılması ve sık sık tıkanan trafiğe akıcılık kazandırılması gerektiğini söyledi.

admin
admin
08 Şubat 2017 Çarşamba 22:49
EĞİLMEZ: GEZ KAVŞAĞI’NA İVEDİLİKLE EL ATILMALI

Başkan Eğilmez sözlerine şöyle devam etti: “Bir garabet gibi duran ve birçok trafik kazasına neden olan Hamidiye alt geçidini, kavşaktaki yaya alt geçitte bulunan çarşıyı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen, geçen sene gündemine aldıklarını söylemişti. Şehrimizde artan araç sayısı, Gez kavşağının şehrin kilit kavşaklarından olması burayla ilgili projenin bir an evvel hayata geçirilmesini elzem kılıyor. Unutulmamalıdır ki, her geçen gün konut ve nüfus oranı artan Dadaşköy yolu, Şükrüpaşa ve Kurtderesi mevkiinin de şehre bağlantı nokta burası. İnanıyoruz ki Başkan Sayın Sekmen, Gez Kavşağı için her zaman önemsediği şehir estetiğini de dikkate alarak hem görselliği hem işlerliği olan iyi bir projeyle, belki çok yönlü alt ve üst geçitlerle şehrin trafiğini rahatlatacaktır. Konuyu yeniden kamuoyunun dikkatine sunuyor, Gez kavşağının, inşaat sezonu kısa olan şehrimizde en azından bu yaz sonunda yapılmış olmasını temenni ediyoruz.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.