EGE'DEKİ DADAŞLAR BULUŞTU

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu’nun Kaya İzmir Thermal&Convention’da düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde çok sayıda Erzurumlu bir araya geldi.

27 Nisan 2013 Cumartesi 13:30
EGE'DEKİ DADAŞLAR BULUŞTU
Geceye AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş’ın yanı sıra çoğu işadamlarından oluşan 750 davetli katıldı. 

Gecede konuşma yapan İzmir Milletvekili Rıfat Sait, “Erzurumlular birlik ve beraberlik zincirini başarıyla oluşturmaktadır. Bu birlik ve beraberlik çatısında biz milletvekillerine çok fazla görev düşmektedir. Üzerimize düşen görevi hakkıyla yapmaya çalışacağız” dedi.

47 dernekten oluşan Erzurumlular Dernekler Birliği Federasyonu’nun Başkanı Muzaffer Okumuş da, “Bugün dünden daha fazla birlik olmaya ihtiyacımız var. Birlik beraberlik ve vatanseverlik olmazsa Erzurumlu, Diyarbakırlı, Vanlı, İzmirli olmanın bir anlamı yoktur. Allah’ın bizlere verdiği bedeni ve beyni bu ülke için kullanmamız gerekir’’ diye konuştu. Gece ayrıca Erzurumlu çocuklardan oluşan halk oyunları ekibinin etkileyici baş barı dansına sahne oldu.

Editör

Son Güncelleme: 27.04.2013 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.