Efsane başkandan Üniversiteye veda!

Efsane başkandan Üniversiteye veda!

admin
admin
19 Eylül 2017 Salı 07:59
Efsane başkandan Üniversiteye veda!

Vedat REFAYELİ

Kurumlarla, şehirlerle hatta ülkelerle anılan, özdeşleşen isimler vardır. O kurumlardan, şehirlerden ve de ülkelerden bahsedilirken bazıları vardır, illa ki o isimler akla gelir. Hamit Hatunoğlu ismi de, bana göre Atatürk Üniversitesi ile özdeşleşmiş bir isimdir. Tam 21 yıldır bu Üniversitenin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığını yapmıştır.

Dile kolay, onca rektör gelmesine rağmen 21 yıl o koltukta oturmuş ve her gelenin de gönlünde taht kurmuştur. Bu ayrılışı da zaten yaş sebebiyledir, kimse ona git dememiştir. Görev süresi içerisinde 200 bin civarında öğrencinin kayıt formunda, mezuniyet dilekçesinde imzası olan isimdir. Koca bir şehir nüfusu kadar kişi ile bir şekilde muhatap olmuştur.

İşte o Hamit Hatunoğlu, Eylül ayı itibariyle Atatürk Üniversitesi ve de dolayısıyla memuriyet hayatına nokta koydu. 35 yıllık memuriyet hayatına son veren Hatunoğlu, İdari İşler Daire Başkanı Sebahattin Odabaşı, Genel Sekreter Ekrem Karadişoğlu ile birlikte Üniversitede en uzun soluklu görev yapan Daire Başkanı olarak da tarihe geçti. Çoğu gibi kampüse kendini hapsetmeyen, şehirle entegre olmayı başarmış, sivil hayattan çok arkadaşı olan Hatunoğlu, tanıdığım şehirli adamlardan biridir şehrin sevilen simalarındandır.

Kimseyi kırmamış, nazik tarafıyla tanınan Hamit ağabeye bu yeni hayatında da hem uzun ömürler hem de başarılar diliyorum..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melahat Öğ 2017-09-19 17:53:53

Gurur duydum...
Hem hemşehri,hem bir Atatürk Üniversiteli ve hem de bizim de sevgili kardeşimiz olan Ayşen Hatunoğlu'nun Ağabeyi olması dolayısiyle..Değerli Hamit Hatunoğlu'na yeni yaşamında sağlık ve mutluluklar dilerim

Avatar
ismail ayna 2017-09-19 16:28:25

Sayın Hamit HATUNOĞLU İli 25 yıl bir fiil çalışmış olmaktan sonderece mutluyum Kendisine Üniversitemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşşekür adiyorum.
Saygılarımla.