Efkan Ala'nın ismi verildi

Erzurum'da, Palandöken Belediyesince Yıldızkent semtinde yaptırılan bir kültür merkezine, AK Parti Bursa Milletvekili Erzurumlu Efkan Ala'nın ismi verildi.

admin
admin
09 Ocak 2019 Çarşamba 08:30
Efkan Ala'nın ismi verildi

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı açıklamada, Erzurum'un yetiştirdiği başarılı bir bürokrat ve siyasetçi olan Efkan Ala'nın Türkiye'ye önemli hizmetler verdiğini belirtti.

Ala'nın 17-25 Aralık sürecinden 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonraki süreçte üstlendiği rolle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir an olsun yalnız bırakmadığını ve milletin gönlünde taht kurduğunu aktaran Bulutlar, şunları kaydetti:

"Bu millet kendine hizmet eden hiçbir evladını unutmamıştır, unutmayacaktır. Bunlardan birisi de Erzurumlu oluşuyla iftihar ettiğimiz Sayın Efkan Ala'dır. Efkan Bey'in ismini kültür merkezinizde yaşatacak olmak, bizim için de ayrıcalıktır. İçerisinde konferans salonundan olimpik yüzme havuzuna, derslik ve atölyelerden, hamam ve saunasına varıncaya kadar ilçe sakinlerimize çok geniş kullanım imkanları sunan kültür merkezimizin kapılarını yakında açıyoruz."

Bulutlar, ilçedeki Yıldızkent semtindeki kültür merkezinin kente hayırlı olması temennisinde bulundu.

HER İKİSİ DE HİZMET YUVASI

Başkan Bulutlar, Yunus Emre’de daha önce yaptıkları kültür merkezi ve spor kompleksine de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adını verdiklerini hatırlatarak, “Her iki yatırımımız da isimleriyle müsemma olarak millet için hizmetin adresi olma niteliği taşımaktadır” ifadelerini kullandı. Bulutlar, yapımı tamamlanan Efkan Ala Kültür Merkezi’nin de kısa bir süre sonra hizmete açılacağını belirterek, “İçerisinde konferans salonundan olimpik yüzme havuzuna, derslik ve atölyelerden, hamam ve saunasına varıncaya kadar ilçe sakinlerimize çok geniş kullanım imkanları sunan kültür merkezimizin kapılarını yakında açıyoruz. Kültür Merkezimiz Erzurum’a, Efkan Ala’nın ismi de, kültür merkezimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.