DUYGU YÜKLÜ KUTLAMA

Erzurum'da, böbrek hastası olan Demet Yılmaz, doğum gününde yapılan böbrek nakli ile yaşam buldu. Demet’e ikinci bir sürpriz ise doktorlar yaptı.

09 Kasım 2012 Cuma 14:41
DUYGU YÜKLÜ KUTLAMA
Demet, Organ nakli haftası nedeniyle düzenlenen konferansa davet edildi. Konferansta doktorlar Demet’e doğum günü pastası sürprizi yaptı.
Demet daha önce hiç doğum günü pastası kesmediğini söyleyerek salonda bulunan herkesi duygulandırdı. Erzurum'da 6 yaşında yakalandığı kronik böbrek yetmezliği nedeniyle son iki yıldır diyalize bağlı yaşayan 15 yaşındaki Demet Yılmaz'a müjdeli haberi doğum gününde aldı. Uygun böbrek bulunduğu haberi ile çok sevinen genç kız aynı gün böbrek nakli olarak yeniden hayata tutundu.
Sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu söyleyen Demet Yılmaz, "Önceden imrenerek baktığım yaşıtlarım ile artık aynı şeyleri yapabileceğim. En çok da okula gideceğim için mutluyum. Çok mutluyum. Diğer böbrek hastalarına ve organ bağışı bekleyen tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Umarım onlara da benim gibi doğum günü hediyesi veren çıkar" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 09.11.2012 15:05
Anahtar Kelimeler:
DUYGU YÜKLÜ KUTLAMA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.