DOĞUTÜRK’TEN DEV ANKET - TIKLA! OYUNU KULLAN

Kurulduğu günden beri Erzurum’da objektif haberciliğin adresi olan DOĞUTÜRK yaklaşan yerel seçimler öncesi kamuoyunun nabzını tutuyor.

08 Eylül 2013 Pazar 10:23
DOĞUTÜRK’TEN DEV ANKET - TIKLA! OYUNU KULLAN
Gerçek anketlerle Erzurum kamuoyunun nabzını tutacak olan DOĞUTÜRK, anketlerine AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı adayıyla başladı. Okuyucularına “Sizce AK Parti’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim Olmalı” sorusunu yönelten DOĞUTÜRK, kamuoyunda ismi gündeme gelen kişileri okuyucularına sunuyor. Gerçek bir anket çalışması olacak bu araştırmada her İP’den tek oy kullanılabiliyor.
 
Ayrıca aday adaylığı düşünüp, fakat ankette isimleri yer almayan kişiler de haberin altına yorumla isimlerini gönderdiğinde ankete eklenecektir.
Erzurum’da tarafsız haberciliğin adresi olan DOĞUTÜRK, seçime kadar düzenleyeceği anketlerle kamuoyunun nabzını tutmaya devam edecek.
 
 


Editör

Son Güncelleme: 08.09.2013 10:25
Anahtar Kelimeler:
ErzurumBÜYÜKŞEHİRAnket
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dadaş 2018-05-08 08:57:39

takım tutar gibi parti tutmayın artık yeni yüzler yeni insanlar ülkeye renk katacaktır ekonomi çöküşte dolar aldı bgaşını gidiyor herşey ateş pahası bence artık yeni işler yapılmalı ülkede

Avatar
Çağlar Karasu 2013-11-30 10:21:29

palandöken'i kalkındıracak tek isim varsa o da 'ensar coşkun'dur.

Avatar
cemal 2013-11-25 21:31:40

palandöken başkanlığında "ensar coşkun"u görmekten onur duyarız. saygılarla.

Avatar
mithat çomaklı 2013-09-12 17:09:11

sayın prof.dr. ömer çomaklı alahın izniyle hakında hayırlısı olur erzurum artık önce allaha sonra size emanaet dıyor başarılrın devamını diliyorum. bütün işlerinde ve görevlerinde başarılı oldugun gibi buradada başarılı olacagına inanıyor şimdiden hayırlı olsun diyor tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyorum.

Avatar
Dursun Aktaş 2013-09-11 01:09:25

osman yilmaz kardeşim zaten sorun senin gibi hep istanbulda orda burda yaşayanların erzuruma karşımasında çıkıyor...ne biliyorsun burasının sorununu, sen git yaşadığın yerle ilgilen... biz kendi aramızda tartışıyoruz ama en azından bizbizeyiz...

Avatar
osman yilmaz 2013-09-09 22:46:44

istanbuldan selamlar tabiyiki yillardir o topraklarda yasayip o sehirde hizmetini surduren ve suanda bulundugu makama saygi duydugum sayin. omer comakliyi tebrik ediyorum ve boyle yerlerde yer aldigi icin basarilar diliyorum bi laf var ama neyse demiyim

Avatar
serdar 2013-09-09 02:47:37

listeye konulmamış ama akp ibrahim aydemir diyorum

Avatar
Dursun Aktaş 2013-09-09 01:03:51

çomaklı ailesi kıymetli bir aile, mehmet nuri bey ve zekiye hanım sayesinde daha popüler oldular, şimdide oğulları şafak çomaklı geliyor...ama ömer çomaklı bayburtta görevdeyken kaç erzurumluya yardım etti...hiç!!! siz duygusal yazıyorsunuz, ömer çomaklı iyi biri olabilir ama iyi idareci olsaydı bayburttan bırakmazdılar...g,d,n sorun bayburta bütün sivil toplum örgütleriyle kavgalı ayrıldı, sırf rektörlükte desteklemediler diye...bu mudur erzurum büyük şehiri yönetecek kişi...?