DOĞUM GÜNÜ ÖLÜM GÜNÜ OLDU

Erzurum'da üç yıl önce severek kaçıp evlenen 20 yaşındaki Elif Karanlıkbulut, 3 yaşındaki çocuğunun gözü önünde doğum gününde kocası tarafından 6 yerinden bıçakla delik deşik edilerek öldürüldü.

26 Nisan 2012 Perşembe 18:06
DOĞUM GÜNÜ ÖLÜM GÜNÜ OLDU
Olay, dün akşam saat 19. 00 sıralarında Erzurum'un Yakutiye ilçesi Aşağı Sanayi semti 1. Bağcılar Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; Elif ve Ömer Karanlıkbulut çifti yaklaşık üç yıl önce birbirlerini severek, kaçıp evlendi. Bir süre sonra çiftin Berat ismi konulan bir erkek çocukları dünyaya geldi. İlerleyen günlerde çift arasında sorunlar yaşanmaya başlandı. Sabit bir işi olmayan ve kağıt toplayarak geçimini sağlayan Ömer Karanlıkbulut, eve alkollü gelerek eşine şiddet uygulamaya başladı. Dün de eşi tarafından feci şekilde darp edilen Elif Karanlıkbulut, evi terk ederek polise kocası hakkında şikayette bulundu. Bunun üzerine polis tarafından gözaltına alınan koca, ifade verdikten sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Serbest kalan Ömer Karanlıkbulut, dün saat 19.00 sıralarında yanına M. S. K., A. E., ve T. K'yı alarak kendisinden boşanmak isteyen ve babasının evine sığınan eşinin evine baskın düzenledi. Sallama tabir edilen döner bıçağıyla eve baskın yapan öfkeli koca eşi Elif
Karanlıkbulut'u 6 yerinden bıçakladıktan sonra araya girmeye çalışan Muhammet Koçak, Necati Koçak ve Selfinaz Yürek'i bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.
Ağır yaralı olarak Erzurum Bölge Eğitim Hastanesine kaldırılan Elif Karanlıkbulut, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak doğum gününde hayatını kaybetti.
Diğer üç kişi ise hastanede tedavi altına alındı. Polis olay sonrası kaçan öfkeli koca Ömer Karanlıkbulut ve diğer 3 kişi M. S. K., A. E., ve T. K'yı yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

DOĞUM GÜNÜ ÖLÜM GÜNÜ OLDU
Türkiye'de kadına yönelik şiddet olaylarının bir türlü bitmediğini, Elif Karanlıkbulut'un da defalarca kocası tarafından şiddet gördüğünden polise şikayette bulunduğunu ancak devletin Elif'e sahip çıkamadığını ifade eden amcası Cebrail Kalkan, "Elif öldü. Bıçaklarla eve baskın yapıp kendisinden boşanmak isteyen Elif'i öldürdüler. Başbakana sesleniyoruz. Devlet bu kadınlara sahip çıkamıyor mu ? Koruma talebinde bulunmadı ancak defalarca polise gidip şikayette bulundu. Hastanede darp raporları var" dedi.
Elif'in doğum gününün ölüm günü olduğunu söyleyen ve bıçaklı saldırıda kolundan yaralanan 20 yaşında ki Karanlıkbulut'un teyzesi Selfinaz Yürek, "Elifin doğum gününde ölümünü gördük. Gencecik kız doğum gününde öldürüldü. Eve baskın yaptılar bıçaklarla öldürdüler. Her tarafı yerle bir ettiler. Bir şey yapamadık. Elif, polise şikayetçi oldu. Boşanacaktı. Öldürdüler" diye konuştu.
Öte yandan, Elif Karanlıkbulut, bugün öğle namazını müteakip Sanayi semtinde bulunan Yeni Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Abdurahman Gazi Mezarlığında toprağa verildi.
Ayrıca cinayet sonrası Karanlıkbulut çiftinden geride kalan 3 yaşındaki Berat Karanlıkbulut, çocuk esirgeme kurumuna teslim edildi.

Editör

Son Güncelleme: 26.04.2012 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
numan artık 2012-04-26 18:15:36

allah rahmet eylesin