DOĞU’DA SICAK HAVA BAYRAMLA BİRLİKTE GELİYOR

Doğu Anadolu Bölgesi'nde yaşanan soğuk hava hayatı olumsuz etkilerken, bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum ‘da eksi 2 ve Ardahan’da eksi 6 derece olarak ölçüldü.

08 Ekim 2013 Salı 18:24
DOĞU’DA SICAK HAVA BAYRAMLA BİRLİKTE GELİYOR
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek basınç sistemi etkisinde bulunan Doğu Anadolu Bölgesi'nde dün gece yaşanan soğuk havadan sonra önümüzdeki günlerde sıcaklıkların artması bekleniyor. Gece en düşük hava sıcaklıkları Ardahan'da eksi 6, Erzurum eksi 2, Ağrı’da eksi 1, Kars'ta eksi 3, Erzincan'da eksi 1 ve Iğdır'da 10 derece olarak ölçüldü. Doğu Anadolu Bölgesinde yaşanan soğukların yerine hafta sonundan itibaren sıcak hava alacak. Günün en yüksek hava sıcaklıklarının da Ardahan'da 7, Erzurum'da 9, Kars'ta 9 ve Erzincan'da 14, Iğdır 5, Ağrı 11 derece olması tahmin ediliyor.

Alınan bilgilere göre; Kurban Bayramında kar yağışı beklenmezken Arefe günü kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Editör

Son Güncelleme: 08.10.2013 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.