DOĞU’DA KAR YAĞIŞI VE BUZLANMA

Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine giren Doğu Anadolu Bölgesi’nde, gece en düşük sıcaklık eksi 14 derece ile Kars’ta ölçüldü. Doğu’da kar yağışı devam ederken, birçok köy yolu ulaşıma kapandı.

11 Aralık 2013 Çarşamba 12:01
DOĞU’DA KAR YAĞIŞI VE BUZLANMA
Kar yağışı ve soğuk havanın etkisi altına aldığı Doğu’da karla mücadele devam ederken, kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Dün gece kar yağışının başladığı Erzurum’da belediye ekipleri cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan soğuk havanın hakim olduğu Erzurum’da buz tutan çeşmelerde ateş yakılarak buzlar çözülmeye çalışıldı. Birçok cadde ve sokaklarda buzlanma yaşanırken, çatılarda oluşan buz kütleleri vatandaşlar için tehlike oluşturdu. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, gece en düşük hava sıcaklıkları Kars'ta eksi 14, Ağrı'da eksi 13, Erzurum ve Ardahan'da eksi 12, Erzincan'da eksi 8, Iğdır'da eksi 6 derece olarak ölçüldü. Yetkililer, soğuk hava nedeniyle kar yağışı ve buzlanmaya karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 11.12.2013 12:02
Anahtar Kelimeler:
ErzurumSOĞUK HAVABuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.