DOĞU’DA HAVA SICAKLIĞI EKSİNİN ALTINA DÜŞTÜ

Yüksek kesimlerde kar yağışının görüldüğü Doğu Anadolu Bölgesi’nde gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan’da eksi 4 derece olarak ölçüldü.

20 Ekim 2014 Pazartesi 22:09
DOĞU’DA HAVA SICAKLIĞI EKSİNİN ALTINA DÜŞTÜ
Dün Erzurum ve Ardahan’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı görülürken Palandöken, Ovit ve Ulgar Dağı beyaz gelinliğini giyindi. Karla birlikte soğuk hava gece saatlerinde etkisini artırdı. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 4, Kars'ta 3, Erzurum'da 1, Erzincan ve Ağrı'da 1 derece kaydedildi.

Soğuk hava nedeniyle Palandöken Dağında bulunan gölet, su birikintileri ve ağaç dallarında buzlanma meydana geldiği gözlendi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bölgede kent merkezlerinde cuma gününe kadar kar yağışının beklenmediği belirtilerek geceleri buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Editör

Son Güncelleme: 20.10.2014 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anonim 2014-10-21 20:23:35

anlatım bozukluğu :( eksinin altı :(