DOĞU ANADOLU'DA KAR TATİLİ

Kar yağışının etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesi'nde bazı il ve ilçelerde eğitime 1 gün ara verildi.

SALİH YILDIRIM
SALİH YILDIRIM
08 Şubat 2016 Pazartesi 12:06
DOĞU ANADOLU'DA KAR TATİLİ
Kar yağışının etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesi'nde bazı il ve ilçelerde eğitime 1 gün ara verildi. 
Yurdun doğu kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Kars, Bayburt, Ağrı'da il genelinde, Erzincan, Muş, Ardahan, Tunceli'nin bazı ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.
Kars, Bayburt ve Ağrı'da merkez ve ilçeler ile bunlara bağlı köylerde ilk, orta ve lise dereceli okulların 8 Şubat Pazartesi bir gün süre ile tatil edildiği duyuruldu. Ayrıca kamuda çalışan engelli ve hamileler de 8 Şubat günü izinli sayılacak.
Ardahan'ın Göle, Tunceli'nin Ovacık, Erzincan'ın Çayırlı, Otlukbeli ve Tercan ilçelerindeki tüm okullarda yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi. Muş'ta da olumsuz hava koşulları nedeniyle yolu kapalı olan köy okulları tatil edildi.
Öte yandan yoğun kar yağışı nedeniyle bölgede bine yakın köy ve mezra yolu ulaşıma kapanırken il özel idaresi ve karayolları ekipleri yolların yeniden açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.