DOÇ. DR. AYDINLI’DAN VALİ ALTIPARMAK’A ZİYARET

Atatürk Üniversitesi Organ Nakli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı Doç. Dr. Bülent Aydınlı Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

15 Ocak 2014 Çarşamba 15:05
DOÇ. DR. AYDINLI’DAN VALİ ALTIPARMAK’A ZİYARET
Vali Altıparmak tarafından bir süre önce Organ Nakli Merkezi’ne yapılan ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Doç. Dr. Aydınlı kendilerinin de bugün iade-i ziyarette bulunduklarını ifade etti. Aydınlı, Organ Nakli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Atatürk Üniversitesi Organ Nakli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin Türkiye’nin önemli merkezlerinden birisi olduğunu söyleyen Vali Altıparmak ise yaptıkları çalışmaların kendilerini gururlandırdığını söyledi. Organ naklinin insan hayatındaki önemine vurgu yapan Vali Altıparmak böyle bir merkezin Erzurum’da olmasının hem Türkiye için, hem de bölge için büyük bir şans olduğunu kaydetti.

Editör

Son Güncelleme: 15.01.2014 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.