DİYANET SEN ERZURUM ŞUBESİNDE BÜNYAMİN AKSU DÖNEMİ

Memur Sen'e Bağlı Diyanet Sen Erzurum Şubesi Başkanı A. Samet Kilit’in yurt dışına gitmesi sebebiyle yapılan olağan üstü kongrede Palandöken Müftülüğünde görevli Bünyami Aksu ve Abdurahman İkinci yarıştı.

24 Şubat 2014 Pazartesi 08:31
DİYANET SEN ERZURUM ŞUBESİNDE BÜNYAMİN AKSU DÖNEMİ
Kongreye Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcıları, Memur Sen İl Başkanı, mevcut Şube Başkanı, Din görevlileri, dernek başkanı ve bir çok delege katıldı.

Dedeman Uygumla Otelinde gerçekleşen kongrede 51 delegeden 34 ünün oyunu alan Bünyami Aksu Diyanet Sen Erzurum Şubesinin yeni başkanı oldu.

Yaptığı konuşmada Aksu, “Öncelikle şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı eski şube başkanımız A. Latif Tavlaşoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bizim kurduğumuz yönetim alanında başarılı ve aktif arkadaşlardan oluşmaktadır. Artık üyelerimize ve meslektaşlarımıza karşı daha da sorumluyuz. Ben bana oy veren vermeyen bütün delegelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 24.02.2014 08:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.