DEV PROJE İÇİN GERİ SAYIM

Erzurum GHSİM’nin ev sahipliğinde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, “Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim” projesi 3 Mart’ta start alacak. Projeyi Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü de destekliyor.

27 Şubat 2015 Cuma 11:30
DEV PROJE İÇİN GERİ SAYIM
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in daveti üzerine  bir süre önce Erzurum’a gelen Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi(TMOK) Üyesi Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Seyit Bilal Porsun, “Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim” projesinin tanıtımını yapmıştı. Bu proje 3 Mart 2015 Salı günü Erzurum Büyükşehir Belediyesi Forum AVM’deki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Salonu’nda başlayacak. TMOK Yönetim Kurulu Üyesi Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Seyit Bilal Porsun, tarafından İlköğretim 3- 4 ve 5. Sınıf öğrencilerine eğitim semineri verilecek. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Büyükşehir Belediyesi ve Milli EğitimMüdürlüğü’nün destekleri ile ilk etapta 7 bin 500 öğrenciye, 2019 EYOF’a kadar da 100 bine yakın öğrenciye uluşmayı hedeflediklerini söyledi. Taşkesenligil, 3 Mart Salı günü Saat 10.30’da Necip Fazıl  Kısakürek Kültür Salonu’nda start alacak olan eğitim seminerine tüm öğrencileri ve halkı davet etti.

Editör

Son Güncelleme: 27.02.2015 11:31
Anahtar Kelimeler:
ErzurumGeri SayımDev Proje
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.