DENİZDE BOĞULAN GENÇ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde eğitim gören, Erzurumlu Yakup Dursun’un yüzmek için gittiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Üniversiteli gencin cenazesi memleketi Erzurum’da toprağa verildi.

22 Haziran 2011 Çarşamba 18:35
DENİZDE BOĞULAN GENÇ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI
Üniversite öğrencisi Yakup Dursun(20)’nin talihsiz ölümü Erzurum’da ve ilçesi Oltu’da üzüntüye neden oldu. İlk ve orta öğretimini Erzurum’da tamamlayan ve Üniversite Sınavlarını kazanarak, İstanbul’un yolunu tutan Yakup Dursun, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde eğitim görmeye başladı. Hayalleri ve hedefleri vardı. Amacı ilerisinde iyi bir iktisatçı olmak ve memleketine faydalı bir eleman olmaktı. Ancak Yakup Dursun’un hayallerini ve ümitlerini Boğazın azgın suları yuttu. Yüzmek için denize giden Erzurumlu Üniversite öğrencisi Yakup Dursun, boğularak hayatını kaybetti.
ERZURUM’U YASA BOĞDU
Genç yaşında hayatını kaybeden 20 yaşındaki Erzurumlu öğrenci Yakup Dursun’un talihsiz kaza sonucu yaşamını yitirmesi Erzurum’da ve doğduğu ilçe olan Oltu’yu yasa bürüdü.Yakup Dursun’un, büyük ümitlerle gittiği İstanbul’da hayallerini Marmara Denizinin azgın suları yuttu. Yakup Dursun, ölümünün ardından ailesini ve yakınlarını yasa boğurken, geride gözü yaşlı anne-baba ve kardeşlerini bıraktı. Oğlu’nun boğularak hayatını kaybettiğini öğrenen ve yıkılan Ahmet Dursun, dün oğlunun cenaze namazının kılındığı esnada göz yaşlarını tutamadığı ve adeta yıkıldığı gözükürken, cenaze namazına katılanlar, acılı baba Ahmet Dursun’u teselli etmekte bir hayli zorlandı.
Erzurumlu Yakup Dursun’un cenazesi dün Şükrüpaşa Semtindeki Kardeşler Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze namazına Demokrat Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Aziz Karaca, çok sayıda vatandaş ile ölen gencin yakınları, cami cemaati ve Özdere köyü sakinleri katıldı. Arkadaşları da Yakup Dursun’un talihsiz ölümü nedeniyle adeta yıkılırken, kendisinin okulda son derece başarılı bir öğrenci olduğunu ve çevresinde sevilen bir isim olduğunu söylediler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.