DEMİRKIRAN, GENEL SEKRETER YARDIMCILIĞINA ATANDI

Erzurum Valiliği’nde daha önce Basın Danışmanlığı ve Protokol Müdürlüğü görevlerinden bulunan Kemalettin Demirkıran, Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı.

admin
admin
09 Mart 2016 Çarşamba 10:54
DEMİRKIRAN, GENEL SEKRETER YARDIMCILIĞINA ATANDI
Erzurum Valiliği’nde daha önce Basın Danışmanlığı ve Protokol Müdürlüğü görevlerinden bulunan Kemalettin Demirkıran, Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı. Gümüşhane Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevinde de bulunan Demirkıran’ın atama haberi Erzurum’da da memnuniyetle karşılandı. 

DEMİRKIRAN KİMDİR?

1975 Gümüşhane Tekke doğumlu olan Kemalettin Demirkıran Erzurum Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümünde Yüksek Lisans yaptı.

Demirkıran meslek hayatında sırasıyla şu görevlerde bulundu;

2001: Erzurum Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü

2005: Erzurum Valiliği (Basın Danışmanlığı)

2012: Erzurum Valiliği (Protokol Müdürlüğü)

2014: Gümüşhane Valiliği (Özel Kalem Müdürlüğü)

Evli ve 2 çocuk babası olan Demirkıran İngilizce biliyor.

2011 Erzurum Üniversitelerarası Kış Oyunları Adaylık Döneminde hazırlık kurulunda yer alarak yurt dışında birçok ülkede tanıtım faaliyetleri yürüten Demirkıran, "Doğal Afetlerde Hayatta Kalmanın Altın Kuralları" ve "Erzurum" isimli iki kitap çalışması da yaptı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.