DEMİRGEÇİT MAHALLESİ ANAOKULU’NA KAVUŞTU

Aziziye ilçesine bağlı Demirgeçit Mahallesi İlköğretim Okulu bünyesine katılan Anaokulunun açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

22 Haziran 2011 Çarşamba 14:26
DEMİRGEÇİT MAHALLESİ ANAOKULU’NA KAVUŞTU
Kaymakamlık ve İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle yapılan okulun açılışına Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Aşır ile Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Ünsal, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, “Çocuklarımızın okul öncesinde aldıkları eğitim, onların sosyal ilişkilerinin gelişmesine ve eğitim hayatlarının daha başarılı bir şekilde sürmesine vesile olacaktır.” dedi.

UMUT DOLU BİR GELECEĞİN İLK ADIMI ANAOKULLARIDIR
İnsan hayatındaki en büyük yatırımın çocukların eğitimine yapılan yatırım olacağının altını çizen Kaymakam Ünsal, “Umut dolu bir geleceğin ilk adımını şüphesiz Anaokulları oluşturmaktadır. Gelişmiş ülkelerle aynı kulvarda yer almanın yolu eğitimden geçtiği gibi, 0-6 yaş arasında alınan eğitim ile de çocuklarımız daha nitelikli birey olma yolunda önemli adım atmış olacaklardır. Çocuklarımızın sağlıklı, üretken, sorgulayan, araştıran bireyler olması yolunda atılan adım, Anaokullarının sayı ve nitelik bakımından artırılmasıyla mümkün olacaktır. Bu bağlamda hedefimiz, ilçemizdeki tüm ilköğretim okullarına, okul öncesi eğitim sınıfları açmak için çalışmak olacaktır.” diye konuştu.
Kaymakam Ünsal, Demirgeçit Mahallesi’ndeki anaokulunun yapımına katkı sunan İlçe Jandarma Komutanı Bülent Aşır ile Karakol Komutanı Metin Demirtaş’a teşekkür plaketi verdi.
Demirgeçit Mahalle Muhtarı Nabi Eren de Kaymakam Ünsal ile İlçe Jandarma Komutanı Bülent Aşır’a mahallelerine kazandırılan Anaokulu için teşekkür etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.