DADAŞLAR ‘ÖNAL’ DEDİ

Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Kurul’a gitti. Federasyon kurullarına seçimlerin gerçekleştiği Genel Kurul’da Feridun Önal Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi.

29 Mayıs 2012 Salı 10:30
DADAŞLAR ‘ÖNAL’ DEDİ
İsrafil Çelik’in Divan Başkanlığını yürüttüğü kongrede, Erzurum dernek ve vakıflarının bir konfederasyon çatısı altında bütünleşmesi gereğine vurgu yapıldı. Genel Kurul’da, Konfederasyon konusunun görüşülmesi için İstanbul, İzmir, Bursa ve İzmir federasyonları ile temas kurulması ile Federasyonda eşit temsil ve hizmet adına Erzurum ilçe derneklerinden birer üyenin federasyon yönetim kuruluna alınmaları ele alındı

DADAŞLARIN VURGUSU
Genel Kurul’da söz alan dadaşlar, Ankara merkezli olmak üzere dadaşların güç birliği oluşturmasına gerektiğine değinerek, Erzurum dışında ve özellikle Ankara’da yaşayan Erzurumluların yeniden belirlenmesi ve federasyona üye edilerek, Dadaş sinerjisine katkı sağlamalarını istedi.
Genel Kurul’da bir sunum yapan Federasyon Başkanı Feridun Önal da Genel Kurul’a coşku katan tüm dadaşlara teşekkür ederek, Erzurum’un sosyo ekonomik performansının artması ve metropol iller arasına girmesi için ortak aklın kullanılması lüzumuna vurgu yaptı.
Daha sonra yapılan seçimlerde Yönetim ve Denetim Kurulları asil ve yedek üyeleri belirlendi.

YENİ YÖNETİM KURULU
Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu asil üyeliklerine, Feridun Önal, Ömer Durur, Murat Çatakçı, Harun Demir, Togay Köygü, Alaattin Taşkın, Nihat Önal, Necati Köse, Mevlüt Araslı, Gültekin Çelik, Mustafa Kotan, Sebahattin Yıldız, Ayhan Şahin, Yaşar Yılmaz, Ünsal Çolak, Alpay Bektaş, Gülay Öztürk, Avni Yavuz, Selahattin Eslek, Bünyamin Demirbağ, Yaşar Akan. Nail Yöke, Yakup Demir, Eyüp Boroğlu, Selçuk Çağlayan;

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu Yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise; Ramazan Akpınar, Muhammet Akbulut, Recai Çelik, Recep Küçük, Emre Boroğlu, Gürsel Yalçın, Metin Karadeniz, Mürsel Acar, Bulut Polat, Tekin Korku, Harun Keleş, Şakir Aksakal, Hatice Çalışkan, Mustafa Yavuz, Filiz Torun, Selim Çınar, Sebahattin Doğan, Ahmet Ekinci, Alaattin Günal, Levent Albayrak, Mehmet Dündar, Hasan Dinç, Cengiz Toksoy, Sadrettin Taşkın ve Yaşettin Demir seçildi.

DENETİM KURULU
Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu Denetim Kurulu Asil üyeliklerine Özkan Yavuz, Fevzi Esen ve Cevat Taş; Denetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Bedrettin Akbulut, Nizamettin Aydoğdu ve Türkyılmaz Yalçın seçildi.

Editör

Son Güncelleme: 29.05.2012 10:35
Anahtar Kelimeler:
DADAŞLAR ‘ÖNAL’ DEDİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.