DADAŞKENT’E İKİ BANKA ŞUBESİ BİRDEN

Banka şubesi bulunmadığı için vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığı Dadaşkent, iki bankaya birden kavuşuyor. Finansbank Çağrı Merkezi ile birlikte bir şubenin hizmete açıldığı Dadaşkent, Halkbank için de gün saymaya başladı.

16 Nisan 2012 Pazartesi 15:26
DADAŞKENT’E İKİ BANKA ŞUBESİ BİRDEN
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in girişimleriyle Dadaşkent’te hizmete açılacak olan Halkbank, ilçedeki önemli bir eksikliği daha gidermiş olacak.
Seçim döneminde vatandaşların dile getirdiği sorunlardan birinin de Dadaşkent’te banka şubesi eksikliği olduğunu hatırlatan Başkan Cengiz, “Finansbank ilçemizde 1000 kişinin istihdam edileceği çağrı merkezi ile birlikte bir de bankacılık işlemlerinin yapıldığı şubeyi hizmete açtı. Halkbank ile de yaptığımız görüşmeler sonuç verdi ve Yönetim Kurulu’ndan karar çıktı. Dadaşkent’te merkezi bir yerde de Halkbank şubesi açılacak. Bu şekilde ilçemizin çok önemli bir eksikliği daha giderilmiş olacak. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

BAŞKAN CENGİZ’DEN BANKA YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR
Seçim öncesi vatandaşlarla yapılan istişare toplantılarında beklentileri dinlediğini ve seçim beyannamesini buna göre oluşturduğunu hatırlatan Başkan Cengiz, “Dadaşkent’teki hemşehrilerimizin beklentilerinden birisi de ilçede banka şubesi olmasıydı. Bununla ilgili yaptığımız görüşmelerden olumlu sonuçlar aldık. Finansbank Çağrı Merkezi ve şube hizmete açıldı. Önümüzdeki günlerde Halkbank şubesi de açılacak. Ilıca’da Ziraat Bankası’nın şubesi bulunuyor. İlçemizin her köşesinde ihtiyaca binaen güzel çalışmalar gerçekleştiriyor. Yatırımları ve yatırımcıları bölgemize çekmek adına çalışıyoruz. Ben her iki bankanın da yöneticilerine hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Grup CEO'su Ömer Aras ile Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, geçtiğimiz hafta Dadaşkent’teki Çağrı Merkezi’nin açılışında yaptıkları konuşmalarda Başkan Fatih Cengiz’e desteklerinden dolayı teşekkür etmişlerdi.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2012 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.