CUMHURİYET CADDESİ’NE İKİNCİ MEYDAN

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından geçen yıl birinci etabı tamamlanan Fil Geçti Köprüsü’nü Yayalaştırma Projesinin ikinci etabı hummalı bir şekilde sürüyor.

admin
admin
03 Eylül 2016 Cumartesi 14:42
CUMHURİYET CADDESİ’NE İKİNCİ MEYDAN
Çalışma kapsamında Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Fil Geçti Köprüsü’nün Çaykara Caddesi tarafında bulunan bölümüne vatandaşların daha güzel vakit geçirebileceği 385 metrekarelik alana yeni bir meydan inşa ediliyor. Büyükşehir Belediyesi, ‘Ardgerme’ döşeme teknolojisiyle şehrin en işlek bölgesine modern bir peyzaj daha uyguluyor. Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan bu teknoloji sayesinde demir ve beton imalatlarından yüzde 20 tasarruf sağlanıyor.
Cumhuriyet Caddesi’nde Fil Geçti Köprüsü’nün Çaykara Caddesi bölümüne yapılan mini meydanda oturma alanları, yeşil alanlar, yapay şelale ve süs havuzu gibi peyzaj çalışması yer alacak. Böylelikle Erzurumlular caddenin yoğunluğundan kurtulup nefes alabilecekleri yeni bir meydana daha kavuşmuş olacak.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.