ÇOMOĞLULARI DERNEĞİ’NDEN BİRLİK MESAJI

Çomoğluları Derneği, olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

23 Mart 2015 Pazartesi 11:11
ÇOMOĞLULARI DERNEĞİ’NDEN BİRLİK MESAJI
Çomoğluları Derneği, olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Erzurum Çomoğluları Derneği hafta sonunda bir araya gelerek olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya; derneğin denetleme kurulu başkanlığı görevini de yürüten Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Çomaklı, yönetim kurulu üyeleri ve aile mensupları katıldı.
Derneğin faaliyetleri ve geçmişte yaptığı çalışmalar ile ilgili yönetim kurulunu bilgilendiren Erzurum Çomoğluları Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı, derneklerinin kuruluş amacına uygun bir şekilde kısa vadedeki hedefleri olan; Erzurum ve Aşkale’de yaşayan Çomaklı ve Çomoğlu soy isimli aile mensuplarını dernek çatışı altında toplama çalışmasını tamamladıklarını belirtti. Ayrıca Çomaklı, orta vadedeki hedefleri olan konfederasyon altında birleşme çalışmalarının altyapısını da tamamladıklarının müjdesini verdi.
Ak Parti’nin Milletvekili aday adayları için yapacağı temayül yoklamasını değerlendiren Çomaklı,” Ak Parti her zaman sivil toplum kuruluşlarını fazlasıyla önemsemiş ve dikkate almıştır. Sivil toplum kuruluşları için yapılacak temayül yoklaması, Ak Parti’nin katılımcı demokrasi anlayışını en güzel şekilde ortaya koymaktadır. Bu anlamda biz de Çomoğluları Derneği olarak üzerimize düşeni yapacağız.” şeklinde konuştu.
Toplantı; Erzurum Milletvekili aday adayları Prof. Dr.Erdal Tanas Karagöl, Dr. Ahmet Yaptırmış ve Mehmet Lütfi Karaca’nın derneği ziyaretlerinin ardından son buldu.

Editör

Son Güncelleme: 23.03.2015 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AKİL ADAM 2015-03-29 13:29:43

ak parti̇ eğer mi̇lli̇ görüş ruhuna sahp çikmaz i̇se anap ve dyp gi̇bi̇ son beklemektedi̇r.

Avatar
kendinizi birsey sanmayin 2015-03-23 18:14:19

yav ak parti yıllardır halkın görüşünü önemsemedi ahmet küçükleri ikinci kez başkan yaptı muhyettin aksak şehirden küfüre varan tepkiler almasına ragmen ikinci kez vekil oldu.temayülde ilçe yönetimlerini zengin etti sizide umursuyoruz havası verdi , anketlerde güya halkın görüşünü önemsiyorum imajı verdi stk ları da havaya sokuyor şimdi :)

Avatar
ahmet 2015-03-23 17:00:05

çomoğlu değrneği̇ faal bi̇r dernek katilimci ve kültürel akti̇vi̇tesi̇ olan bi̇r yapidalar takdi̇r etmek lazim