ÇOMOĞLU DERNEĞİNDEN BİRLİK MESAJI

Çomoğluları Derneği, Yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

24 Kasım 2013 Pazar 01:25
ÇOMOĞLU DERNEĞİNDEN BİRLİK MESAJI
Toplantıya, Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra İzmir'de yaşayan Erzurumlu İş adamlarından Hatip Kırkpınar'da katıldı.Yönetim Kurulu üyelerine derneğin kuruluşundan itibaren yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verilirken, gelecekte yapılması düşünülen sosyal aktivitelerle ilgili fikir alış-verişi yapıldı.Toplantıda özellikle Türkiye'nin değişik bölgelerinde yaşayan aile mensuplarına ulaşabilmek ve onlarla olan bağları güçlendirmenin önemi üzerinde duruldu. Kısa vadede yapılan çalışmaların sonuçları değerlendirilerek, uzun vadede kalıcı birlikteliğin sağlanması adına atılabilecek adımlar tartışıldı.
 
Çomoğluları Erzurum Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı, Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Aile mensuplarımızı tek çatı altında toplamak ve kültürel birlikteliği sağlamak adına Yönetim Kurulumuzla, kuruluşumuzdan itibaren önemli sayılabilecek çalışmalara imza attık. Hizmet yelpazemizi genişleterek, bundan sonraki dönemlerde ihtiyaçlı öğrencilerimize dernek yönetimi olarak burs vereceğiz. Bu çalışmalarımızın örnek teşkil ederek, diğer derneklerimizde yaygınlaşmasını temenni ediyorum."
 
Çomoğlu Erzurum Derneğinin misafiri olarak Erzurum'a gelen, İzmirde Yaşayan ve Erzurumlu İş Adamlarından biri olan Hatip Kırkpınar," Çok sevdiğim, saygı duyduğum ve birlikte olmaktan mutluluk duyduğum Çomoğlu ailesiyle birlikte olmaktan onur duydum. Dernekçilik birleştiriciliktir, aile fertlerini bir araya toplamaktır.Kardeşlerimiz çok güzel bir dernek kurmuşlar,bu güzel derneğin çok iyi yerlerde olmasını gönülden istiyorum. Birlik ve beraberlik adına önemli çalışmalar yapılacağından kuşkum yok. Yönetim Kurulumuzu bu örnek çalışmalarından dolayı tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum." dedi.
 

İhlas Haber Ajansı

Son Güncelleme: 24.11.2013 01:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.