ÇOMOĞLU DERNEĞİ YENİ TEMSİLCİLİKLER AÇIYOR

Çomoğlu Erzurum Derneği, olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti. Dernek bu senenin sonunda ve 2015 yılında yeni temsilcilikler açacak.

02 Aralık 2014 Salı 09:58
ÇOMOĞLU DERNEĞİ YENİ TEMSİLCİLİKLER AÇIYOR
Merkez Aşkale olmak üzere Adana, Malatya ve Erzurum illerindeki Çomoğlu ailelerini biraya getirmek, birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla kurulan Çomoğlu Erzurum Derneği, yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Çomoğlu Derneği’nin denetleme kurulu üyesi olan Prof. Dr. Ömer Çomaklı da iştirak etti. Yönetim kurulu üyelerinin tam katılım sağladığı toplantıda, gündem maddeleri okutularak, oylamaya sunuldu.

Aile mensuplarının çoğunlukla bulundukları yerlerde yeni temsilcilik açma, gençleri ve kadınları organize edecek birimlerin oluşturulması ve 2014 yılı bütçesinin görüşülmesi maddelerinin yer aldığı gündem maddeleri, yeterli çoğunlukla kabul edildi.

Dernek olarak nihai amaçlarının aile mensuplarını bir araya getirmek ve yeni nesillere güçlü bir geleceği hazırlayarak, beraberce bir sinerji oluşturmak olduğunu ifade eden Çomoğlu Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı sözlerine şöyle devam etti:” Çomoğlu Derneği olarak, kuruluşumuzdan bugüne kadar tüzüğümüze uygun hareket ederek, nerede bir aile mensubumuz varsa ona ulaştık. Birliğimizin pekişmesi adına her türlü çalışmayı yaptık veya altyapısını hazırladık. Bu toplantımızda gündem maddelerimizi teker teker görüştük ve yönetim kurulumuza sunduk. Derneğimiz, yeni aldığımız kararlarlar ve bundan sonraki çalışmalarımız doğrultusunda daha da iyi yerlerde olacak ve hizmet yelpazesini genişletecektir.”

Derneğe kurulduğu günden itibaren önemli katkıları bulunan Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ömer Çomaklı, derneklerin toplum dinamiklerini oluşturan en önemli yapı taşlarından olduğuna vurgu yaparak sözlerine şöyle devam etti,” Dernek olarak her geçen gün daha ileriye gidiyoruz. Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz özverili bir çalışma sergileyerek, derneğimizi daha da ileri taşıyacaklardır. Dernekleşme yolunda oldukça fazla mesafe kat ettik. Türkiye’nin farklı bölgelerde ailemiz bireylerince oluşturulan dernekler var. Hedefimiz Adana, Rize Çayeli, Malatya Darende, Erzurum Aşkale Çomoğlu derneklerimizle ve aile mensuplarımızın yoğun olduğu yerlerde kuracağımız dernekleri birleştirerek, bir konfederasyon çatısı altında birleştirmektir. İlerleyen yıllarda bugün tohum atmak mahiyetinde olan bu çalışmalarımızın meyvelerini göreceğiz.”

Toplantı birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Editör

Son Güncelleme: 02.12.2014 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahyat 2014-12-05 00:10:42

helal olsun çomoğlu ailesine