COMENİUS PROJESİNDE İLK HEYECAN YAŞANIYOR

Erzurum’u Comenius Proje Etkinliği kapsamında yurt dışında temsil edecek Nevzat Karabağ Anadolu Öğretmen Lisesi ilk misafirlerini ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor.

12 Kasım 2013 Salı 16:05
COMENİUS PROJESİNDE İLK HEYECAN YAŞANIYOR
Comenius Proje çalışması kapsamında Haklar ve sorumluluklara Avrupadan yaratıcı bir keşif konulu projesi ile Ülkemizi yurt dışında temsil edecek Nevzat Karabağ Anadolu Öğretmen Lisesi ilk misafirlerini 13 Kasım Çarşamba günü karşılayacak. Proje kapsamında proje paydaşları olan Almanya, İrlanda ve Bulgaristan gelecek misafirler üç gün boyunca şehrimizde misafir edilecek; Erzurum ve Türk Kültürü misafirlere tanıtılmaya çalışılacak.

Faaliyetin ilk adımının ilimizde atılacak olmasının heyecanını yaşadıklarını belirten proje sorumlusu Davut Dağabakan proje ekibiyle toplantılar düzenleyerek misafirlerin karşılanması ve ağırlanmasında nasıl bir yol haritası izleyeceklerini belirlediklerini söyledi.

Çarşamba günü Erzurum’a gelecek misafirler 14 Kasım Perşembe günü ilk olarak Nevzat Karabağ Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ümit Gergit’i ziyaret edecek ve proje ekibiyle tanışıp ilk toplantılarını gerçekleştirecek. Öğle yemeğini Nevzat Karabağ Pansiyon yemekhanesinde öğrencilerle birlikte yiyecek olan Misafirler öğleden sonra İl Milli Eğitim müdürü Abdullah Bilge’yi makamında ziyaret edecekler. Burada proje ekibine sertifikalarının sunulması töreni gerçekleştirildikten sonra Ekip Taşhan gezisi düzenleyecek. Akşam yemeğinde Erzurum Evlerinde olacak olan misafirlerimize burada Erzurum kültüründen örnekler sunulacak.

İkinci gün sabah Erzurum şehir merkezi ve tarihi eserleri kapsayan bir gezi turu düzenlenecek ve öğleden sonra Uzundere gezisi ile Tortum Şelalesi ve göller yöresi misafire tanıtılacak.

Editör

Son Güncelleme: 12.11.2013 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.