Çomaklı: Bizi de askere alsınlar

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı ve üyeleri, Erzurum Gönüllü Anneler Derneği, Erzurum’daki diğer Kadın Sivil Toplum örgütleri “bizi de askere alsınlar” diye Cumhurbaşkanı ve Genel Kurmay Başkanlığına seslenerek savaşmak için hazır olduklarını belirttiler.

admin
admin
28 Ocak 2018 Pazar 12:42
Çomaklı: Bizi de askere alsınlar

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, Kadın STK’lar adına yaptığı açıklamada, “Aziz milletimizin bağrından çıkmış vatan topraklarımızın yılmaz bekçileri sınırlarımızda savaşmaktalar. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor durumda gönüllü olarak her an askerliğe hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz. Bizler ilerleyen yaşlarımıza rağmen hiçbir sorunumuz yoktur, düşmanlara karşı yapılan her türlü vatan savunmasında kahraman ordumuzun yanında ve devletimizin emrindeyiz. Elimiz, kolumuz bağlı beklemeyi kendimize yakıştıramıyoruz. Çocuklarımızdan sonra torunlarımızı da bakıp büyüten ve onlara bırakacağımız en büyük miras olan cennet vatan toprakları için asker olur canımızı seve seve veririz. Nene Hatun’un, Kara Fatma’nın torunları ve her şeyden önemlisi, Türk kadınları olarak askere alınmak istiyoruz. Hiçbir şey yapamazsak ki yaparız, silahlarını, mekânlarını temizleriz, yemek yaparız, çamaşırlarını yıkar, postallarını boyarız. Şehit olan tüm güvenlik mensuplarımızın kanının yerde kalmaması için hainlere ve teröristlere karşı savaşmak istiyoruz. Cenabı Allah ordumuza ve güvenlik güçlerimize güç ve kuvvet versin. Erzurum da ki Kadın Sivil Başkan ve üyeleri olarak gereğinin yapılmasını istirham ediyoruz” dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumZekiye ÇomaklıSTK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yüksel 2018-01-28 21:04:12

Sosyal evrim 15 asır öncesine takılı kalmış