Çok uzattınız, çok!

Çok uzattınız, çok!

admin
admin
30 Aralık 2020 Çarşamba 08:24
Çok uzattınız, çok!

Vedat REFAYELİ

Bölge Eğitim ve Şehir Hastanesi’ne giden Çat yolunu genişleten Karayolları Bölge Müdürlüğü ısrafa adeta davetiye çıkardı.

Bu ısraf yol yapımında harcanan para ile değil, vatandaşa uğrattığı zararla ilgili.

SSK kavşağı ile bilinen güzergahtan Çat yoluna giden direkt yolun yapımını gerçekleştiren Karayolları Bölge Müdürlüğü, araç sürücülerini unuttu.

112 Acil’den Palandöken’e gidecek olan araç sürücüleri büyük sıkıntı yaşıyor.

Bölge Eğitim Hastanesi’ne kadar araçlarını sürmek zorunda kalan sürücüler, bu duruma oldukça tepkili.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün bu meseleye el atması gerektiğini söyleyen sürücüler, hem zaman hem de yakıt masrafı olduğunu belirtirken, konunun aslında Büyükşehir Belediyesi kanalıyla çözülmesini istiyorlar.

***

Gerçekten de burada durum kötü. Konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı’ya konuyu açtığımızda, ‘’Burada işi yapması gereken kurum Karayolları. Bizimle ilgisi yok’’ cevabını verirken, gerekirse konuyu Karayolları’na kendilerinin de aktarabilecekleri bilgisini verdi.

Doğrusu da o olacaktır.

Bir şekilde Büyükşehir bu işe el atmalı.

Karayolları Bölge Müdürlüğü, yol ve trafik güvenliğini gerekçe göstererek geçici de olsa yan yolları kışa rağmen yapabilir.

Belediye de bir şekilde kavşak düzenlemesi yapar, ışıklandırmayı sağlayabilir.

Böylelikle vatandaşın hem zaman hem de yakıt ısrafı da ortadan kalkar.

Kestane kebap, acele cevap..

Editör

Son Güncelleme: 31.12.2020 07:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.