ÇİNTİMAR’IN AMCA ACISI

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın amcası Nusret Çintimar, hayatını kaybetti.

admin
admin
24 Mart 2016 Perşembe 17:02
ÇİNTİMAR’IN AMCA ACISI
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın amcası Nusret Çintimar, hayatını kaybetti. Çintimar’ın cenazesi Cemaliye Camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aşkale’nin Gökçebük Mahallesi’nde toprağa verildi. 

Eski Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın amcası Nusret Çintimar hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (BEAH) yoğun bakımda tedavi gören 85 yaşındaki Nusret Çintimar, dün gece yaşamını yitirdi. Çintimar’ın cenazesi ikinci namazına müteakip Yunus Emre Mahallesi Cemaliye Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Aşkale’nin Gökçebük mahallesinde toprağa verildi. Cenaze namazına Eski Erzurum Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ilçe müdürleri, şube müdürleri, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarından çok sayıda isim ve spor camiasından isimler katıldı. Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, cenaze namazına son anda yetişebildi. Çintimar’ın bir hayli üzgün olduğu gözlerden kaçmadı. Nusret Çintimar’ın cenazesi Gökçebük Mahallesinde toprağa verilirken, Çintimar ailesi cenaze namazına katılanların taziyelerini kabul etti. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.