CİNAYET DAVASINDA KAVGA ÇIKTI

Erzurum Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ‘Kasten adam öldürmek, adam öldürmeye teşebbüs suçuna suçunu azmettirmek’ suçlarından tutuklu olarak yargılanan Ahmet T. (48) ile Mustafa K. (28) davasında koridorda bekleyen iki tarafların yakınları tekme-tokat birbirine girdi.

22 Şubat 2012 Çarşamba 16:59
CİNAYET DAVASINDA KAVGA ÇIKTI
Adliye polisinin anında müdahalesi ile büyümeden önlenen kavga kısa sürede kontrol altına alındı.

KORİDORDA TEKME-TOKAT BİRBİRLERİNE GİRDİLER
Erzurum’un Tortum İlçesinde 2009 yılında kuaför İlhan Turan’ın (27) tabancayla vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde 15’er yıl hapis istemi ile yargılanan Ahmet T. (48) ile Mustafa K. (28) görülen cinayet davası sırasında Turan, Tekin ve Keleş Ailelerinin karşılıklı olarak birbirlerine küfür etmeleri üzerine başlayan sözlü tartışma tekme-tokatlı kavgaya dönüştü.

POLİS KISA ZAMANDA KONTROL ALTINA ALDI
Tarafların karşılıklı olarak birbirlerine tekme-tokat vurması üzerine adliye polisinin kısa zamanda müdahalesi ile kavgaya karışanlar yatıştırıldı. Kavgaya karışan 6 kişi adliye dışına çıkarıldı.

Editör

Son Güncelleme: 23.02.2012 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.