ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNE ŞENOCAK ATANDI

Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Rahmi Şenocak atandı.

28 Şubat 2014 Cuma 11:53
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNE ŞENOCAK ATANDI
2013’ün Ağustos ayında Erzurum İl Müdürlüğü’ne ataması gerçekleşen Fikret Orhan, Adıyaman Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı. Erzurum’un yeni Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine ise Erzincan Çevre Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İnşaat Mühendisi Rahmi Şenocak atandı.
RAHMİ ŞENOCAK KİMDİR?
1961 Erzincan Doğumlu İlk ve orta öğretimini Erzincan’da bitirdi. Üniversiteyi Konya Selçuklu üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümünden 1986 yılında mezun oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığında İnşaat Mühendisi olarak göreve başladı. 1989 yılında Bayındırlık İskan Bakanlığı Erzincan İl Müdürlüğüne geçiş yaptı. Erzincan Bayındırlık İskan Müdürlüğünde çeşitli çeşitli görevlerde görev yaptı. Evli üç Çocuk babası Erzincan Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken Erzurum Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı.
ŞENOCAK’TAN TANIŞMA TOPLANTISI
Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdür’ü İnşaat Mühendisi Rahmi Şenocak, kurum personelleriyle tanışma toplantısı düzenledi.
Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personelleri tek tek tanışan Şenocak daha sonra personellerle sohbet etti.

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2014 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.