ÇAT’TA KADINLAR BİLİNÇLENDİRİLDİ

Çat Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) , Türk Kadınlar Birliği Erzurum Şubesi ve Çat Devlet Hastanesi tarafından, Çat YBO velilerine yönelik üreme sağlığı, güvenli annelik ve aile planlaması konularını içeren konferans düzenlendi.

31 Mart 2013 Pazar 13:26
ÇAT’TA KADINLAR BİLİNÇLENDİRİLDİ
Çat YBO Müdür Yardımcısı Müjgan Sarımsak, burada yaptığı konuşmada, güçlü ve mutlu bir toplumun oluşmasının, bilinçli ve kendi ayakları üzerinde duran kadınlarla gerçekleşebileceğini söyledi.

Kadınların doğuştan ayrıcalıklı olduğunu belirten Sarımsak, “Cennet anaların ayaklarının altındadır” anlayışıyla dinimizde, kadınlara müstesna bir değer verildiğini ve kadınların toplumun her alanında yer alması gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Öğretim Görevlisi Raziye Engin ve sağlıkçılar tarafından kadınlara yönelik bilinçlendirme konferansı verildi.

Konferansa katılan kadınlar, bu gibi etkinliklerin devam etmesini isteyerek, konferansı düzenleyen kurumlara teşekkür ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 31.03.2013 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.