ÇAT’A KURT İNDİ

Erzurum’un Çat ilçesinde aç kalan kurt ilçe merkezine indi. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Polis ekiplerinin müdahalesi ile uyuşturucu iğne ile bayıltılan kurt Erzurum Büyükşehir Belediyesi barınağına gönderildi.

25 Şubat 2014 Salı 16:43
ÇAT’A KURT İNDİ
Edinilen bilgiye göre aç kalan kurt bugün sabah saatlerinde ilçe merkezine indi. Sokak köpeklerinin kovaladığı kurt yaralı olarak ilçe tarım müdürlüğü ekipleri ve polis tarafından bayıltılarak yakalandı.
Hayvanları Koruma Derneği Erzurum Temsilcisi Semra Şimşek, aç kalan kurtların ilçe merkezine kadar gelmesinin sürpriz olmadığını belirterek, “Yetkilileri defalarca yemleme yapılması konusunda uyardık. Ancak yemleme yapılmadı. Gece köpekler saldırmış. Saatlerce bekledik. Yaralı kurdu uzun bir uğraştan sonra il merkezindeki barınağa gönderebildik” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 25.02.2014 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.