ÇAT YOLU’NDAN YILDIZKENT’E YENİ BAĞLANTI YOLU

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Palandöken ilçesindeki Yıldızkent semtine yeni bağlantı yolu yaptı.

admin
admin
12 Ekim 2016 Çarşamba 11:51
ÇAT YOLU’NDAN YILDIZKENT’E YENİ BAĞLANTI YOLU
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde yeni bir cadde açıldı.
Yapılan çalışma kapsamında Çat Yolu TOKİ Konutları, Atatürk Bulvarı’na bağlandı. Büyükşehir’in ekipleri tarafından yapılan 600 metre uzunluğunda, 22 metre genişliğindeki yeni cadde baştan aşağı asfaltlandı. Yeni caddeye, 3 bin 167 metre beton bordür ve 2 bin 824 metrekarede beton parke döşemesi yapıldı.
Yıldızkentte Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma kapsamında ayrıca 15 bin metrekare alana 3 bin ton bitümlü sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Büyükşehir’in yaptığı yeni cadde ile Çat Yolu TOKİ Konutları mevkiinden Yıldızkente geçmek isteyen araç sürücüleri daha kolay bir ulaşım imkânına kavuşmuş oldu. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.