ÇAT BELEDİYESİ’NDEN KURAN KURSU HOCALARI VE ÖĞRENCİLERİNE ERZURUM GEZİSİ

Çat Belediyesi, kültür hizmetlerinin 4’üncü etabı kapsamında ilçede bulunan kuran kursu hocalarına, öğrencilerine ve hafizelere Erzurum gezisi yaptırdı.

27 Şubat 2015 Cuma 19:11
ÇAT BELEDİYESİ’NDEN KURAN KURSU HOCALARI VE ÖĞRENCİLERİNE ERZURUM GEZİSİ
Son günlerde yaptığı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren Çat Belediyesi, gerçekleştirilen gezi çerçevesinde Çat İlçesinde bulunan kuran kursu hocalarına, öğrencilerine ve hafizelere Erzurum’daki tarihi ve turistik mekânları gezdirdi. Çat Belediyesi, gezinin sonunda ise geziye katılan yaklaşık 60 kişilik grubu sinemaya götürerek konuklarına stres attırdı.

Daha önceki etaplarda da Çat Belediyesi, ilçede ikamet eden bayanlara yönelik olarak şehir gezisi organize edip, misafirlerine tarihi ve turistik mekânları gezdirip, yemek ikram etmişti. Belediye, geziye katılan bayanlara günün sonunda bir de sinema jesti yaptı. Çatlı kadınlar, Erzurum AVM’de sinema keyfi yaşadı.

KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLER DEVAM EDECEK

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Çat’a her alanda hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. İlçe içindeki hizmetlere ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Kılıç, kültür ve sosyal hizmetlere de ara vermeden devam edeceklerini belirtti. Erzurum’daki tarihi ve turistik mekanları görmeyen hiçbir vatandaşı bırakmayacaklarını kaydeden Kılıç, marka belediye olma yolunda emin adımlarla yürüdüklerini vurguladı. Gezilere katılan misafirlerin çalışmalardan memnun olduklarını belirten Kılıç, “Bize güvenerek bu koltuğa oturtan Çat’lı vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutmaya çalışıyoruz. Çat, değişen dünya düzenine her zaman ayak uyduracak ve bizde bunun öncüsü olacağız” diye konuştu.

Öte yandan Çat Belediyesi’nin gezi programına katılan hafizeler ve öğrenciler ise, Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’a teşekkür ettiler.


Editör

Son Güncelleme: 27.02.2015 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.