ÇAT BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME TAM DESTEK

Atatürk Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Erzurum'da Bilişim Fırtınası” etkinliğine Çat Belediyesi tam destek verdi.

13 Mayıs 2015 Çarşamba 07:08
ÇAT BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME TAM DESTEK
Atatürk Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Erzurum'da Bilişim Fırtınası” etkinliğine Çat Belediyesi tam destek verdi. 

Çat Belediyesi, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal ve kültürel etkinliklerle de adını duyuruyor. Atatürk Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Kulübü ile Pasinler Meslek Yüksekokulu’nun organize ettiği “Bilişim Fırtınası” seminerinin destekçisi ise, Çat Belediyesi oldu.

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenen bilişim semineri yaklaşık 500 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Alanında profesyonel üç bilişim uzmanın sunumuyla 6,5 saatlik bilişim semineri düzenlendi. Seminerin Pazar günü olması ve olumsuz hava koşulları salonun öğrenciler tarafından dolup taşmasını engelleyemedi. İlk olarak sunumu gerçekleştiren Doruk Fişek, Linux İşletim Sistemi ile ilgili ufuk açarken, sonrasında Serkan Kurt ile katılımcılar Siber Güvenliğin etkilerini ve önemini dinlediler.

Son olarak Savaş Doğan ise, “Bilişimde İnsan Kaynakları ve Kariyer” isimli sunumunu gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan öğrenciler seminerden çok memnun kaldıklarını ve böyle etkinliklerin sık sık yapılması gerektiğini dile getirdiler.

Çat Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ın eğitime verdiği desteğin takdire şayan olduğu dile getirilirken, Başkan Kılıç, seminer katılımcılarını Çat ilçesinde misafir etti.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, yatırımların en güzelinin insana ve eğitime yapılan yatırım olduğuna dikkati çekerek, “Bugüne kadar çeşitli eğitim etkinlikleri aracılığıyla 50 bin öğrencimize sponsor olduk. Organizasyonuna tam destek verdiğimiz seminer için Erzurum’a diğer illerden gelen katılımcıların konaklama ihtiyaçlarını karşıladık. Belediye olarak, eğitim ve kültür adına düzenlenen her türlü organizasyona destek vermeye devam edeceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki; eğitim ve kültür için harcanan tek bir kuruş bile zayi olmaz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 13.05.2015 07:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.