ÇAT BELEDİYESİ BASIN DANIŞMANLIĞI’NA KÜRŞAT TAŞ GETİRİLDİ

Çat Belediyesi Basın Müşavirliği’ne, Erzurumlu Gazeteci Kürşat Taş getirildi. Belediyenin basın ve halkla ilişkiler alanındaki çalışmaları bundan böyle Taş koordine edecek.

26 Şubat 2015 Perşembe 11:22
ÇAT BELEDİYESİ BASIN DANIŞMANLIĞI’NA KÜRŞAT TAŞ GETİRİLDİ
Çat Belediyesi’nde değişim rüzgârları esiyor. Başkan Arif Hikmet Kılıç’ın işbaşına gelmesiyle birlikte göz doldurmaya başlayan Çat Belediyesi’nde, bir atama da Basın Müşavirliği görevi için yapıldı. Erzurumlu Gazeteci Kürşat Taş, Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ın Basın Danışmanı oldu. Taş’ın Çat Belediyesi Basın Müşavirliği’ne atanması, meslektaşları tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Kürşat Taş, 1978 yılında Erzurum’un Çat ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Erzurum’da tamamladı. Erzurum Gazetesi ve Hakikat Gazetesi’nde muhabir olarak başladığı meslek yaşamına Doğan Haber Ajansı ve İhlas Haber Ajansı’nın Çat Temsilciliği görevleriyle devam etti. Bir süredir Türk Telekom bünyesinde görev yapan Kürşat Taş, yeni görevine geçtiğimiz günlerde başladı.

Taş, “Çat Belediyesi ile medya kuruluşları arasındaki diyalogu artırmak ve geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. Birbirinden değerli meslektaşlarımın da, bana bu süreçte destek olacaklarına inanıyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.02.2015 11:23
Anahtar Kelimeler:
ErzurumçatKürşat Taş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
engin torun 2015-02-27 20:46:34

ilçemizin has evladı. belediye deki görevini başarıyla yapacağından eminim. yeni görevinde başarılar dilerim.

Avatar
celal Çimen 2015-02-27 19:29:39

Allah Utandırmasın Başarılar Dilerim

Avatar
Erdal Gulmez 2015-02-27 18:18:42

Topragim destegimiz seninle Allah utandirmasin