CAMİ YOLUNDA ÖLDÜ

Erzurum’da camiye giderken buzda düşerek kafasını çarptığı tahmin edilen 1 kişinin cesedi cami avlusunun girişinde bulundu.

29 Aralık 2013 Pazar 16:33
CAMİ YOLUNDA ÖLDÜ
Erzurum’un Yakutiye ilçesi Pervizoğlu Camisi girişinde bugün sabah saatlerinde 60 yaşındaki Şamil Şimşek’in cesedi vatandaşlar tarafından bulundu. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerinde inceleme yapıldı. Sağlık ekipleri Şimşek’in cesedini ambulansa koyarlarken savcının talimatı üzerine otopsi için Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yapılan ilk incelemede o civarda bakkallık yapan Şamil Şimşek’in namaz kılmak için camiye gittiği, bu sırada ayağının buzda kayması sonucu düşerek kafasını sert zemine çarptığı ve beyin kanaması geçirdiği belirlendi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Editör

Son Güncelleme: 29.12.2013 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.