BUZ ÜSTÜNDE CUMHURİYET KUTLAMASI

Türkiye İzcilik Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği izcileri buz üstünde Cumhuriyet’in kuruluşunun 90. yıldönümü kutladılar.

30 Ekim 2013 Çarşamba 12:22
BUZ ÜSTÜNDE CUMHURİYET KUTLAMASI
Türkiye İzcilik Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği izcileri Türkiye’de bir ilk yaparak buz üstünde Cumhuriyet Bayramını kutladılar. Erzurum’un Palandöken İlçesinde bulunan buz hokeyi salonunda gerçekleştirilen buz üstündeki Cumhuriyet kutlamasına izciler ve vatandaşlarda katıldı. İzciler buz hokeyi salonunda Türk bayraklarıyla buz pateni yaparak ilginç bir Cumhuriyet kutlaması yaptılar. Yaklaşık 20 izci buz hokeyi salonunun ortasına büyük Türk bayrağı açarak, Ne Mutlu Türk’üm diye bağırdılar. Türkiye İzcilik Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Özcan Işık, buz üstünde Cumhuriyet Kutlaması yaptıklarını söyledi. Işık, “Bugün Cumhuriyet Bayramının 90. yıldönümü bizde izciler olarak böyle değişik bir kutlama yapmak istedik ve ilk defa buz üstünde Cumhuriyet Bayramını kutladık” dedi. İzciler, Cumhuriyet Bayramını unutmadıklarını ve hayatlarında ilk defa buz üstünde Cumhuriyet’i kutladıklarını söylediler.

Editör

Son Güncelleme: 30.10.2013 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.